A+ A A-

Storitve ogrevanja

V podjetju Humar sistemi d.o.o. nudimo najem strojev od 22KW pa vse do 275KW za ogrevanje hal in šotorov, preprečevanju zmrzali v rastlinjakih in skladiščih vseh vrst, pri ogrevanju prireditev ali gradbišč, kot dodatno ogrevanje v hladnih letnih časih in hitrejše sušenje novogradenj.

Mobilni grelci so prisotni povsod, kjer je potreben učinkovit dvig temperature brez posebnega truda. Naši grelci so gospodarni, zanesljivi in povsod uporabni. Povsod, kjer ne sme biti mrzlo ali vlažno, se odlično izkažejo. V podjetju razumemo težave investitorjev, gospodarjev in uporabnikov naše opreme, zato strankam nudimo tudi brezžične termostate, ki lahko krmilijo eno ali več naprav v verigi ali sklopu. Za zagotavljanje enakomerno ogretega prostora in razbijanje zračnih tokov v prostoru, uporabljamo gibljive cevi in defletorje izpuha s katerimi zmanjšamo občutek vpiha.

Da zagotovimo kar se da ekonomično in cenovno dostopno ogrevanje vašega objekta, ponudimo svojim partnerjem tudi izračun toplotnih izgub, na podlagi katerih izberemo pravo napravo in tehnično izvedbo projekta.

Karakteristike grelnih naprav v MA seriji:

Humar Sistemi

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piskotke Informacije o piškotkih so dostopne na tej povezavi.

Sprejemam piškotke na tej strani.

EU Cookie Directive Plugin Information