A+ A A-

Zakaj nam zahtevni poslovneži in individualne stranke tako zaupajo?

 

Zgodba o podjetju Humar sistemi d.o.o. se je začela, s servisiranjem ogrevalne opreme, takrat še oljnih gorilnikov in peči. V zelo kratkem času smo se razvili v podjetje s celostno preskrbo poslovnih partnerjev od ideje do brezskrbnega poležavanja v toplem objemu stanovanja. Znanje in ambicioznost sta nas vodila po poteh, kjer sedaj lahko zagotavljamo energetsko preskrbo svojim strankam od zahtevnih elektroinštalacij mimo ogrevanja in izsuševanja do celostne sanacije kotlovnic in preskrbo z energenti.

 

Zanesljivost

Vsako naložbo ali projekt izpeljemo odgovorno in v dogovorjenih rokih

 

Fleksibilnost

Smo podjetje ki zna prisluhniti željam svojih poslovnih partnerjev, projekte prilagodimo še tako zahtevnim razmeram in željam.

 

Napredne tehnologije

Stopamo v korak s časom, naša vizija je usmerjena v zagotavljanje vrhunske tehnologije, ki nam omogoča dolgoročno, učinkovito, varčno in cenovno ugodno rešitev.

 

Konstantna kvaliteta

Projekti, izvedeni s strani naše poslovne mreže, se uvrščajo v prvi kakovostni razred. Inovativen pristop in izobražena ter tehnično izredno dobro podkovana ter razgledana ekipa poskrbi, da vaša pričakovanja ne bodo po nepotrebnem na visokem nivoju.

Potrebujete nasvet? Pošljite nam vprašanje s področja, ki ga pokrivamo in odgovorili vam bomo. Skupaj bomo poiskali rešitev, ki bo za vas ustrezna.

Humar Sistemi 

inženiring in trgovina z energenti, d.o.o.

Zalog 2, 4207 Cerklje na gorenjskem

GSM: 031 355 007 (Jure)

 

Davčna št.: SI67978584, 

Mat.št.: 6416047000

TRR: SI56 2900 0005 0982 281 (Unicredit d.d.)

Humar Sistemi

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piskotke Informacije o piškotkih so dostopne na tej povezavi.

Sprejemam piškotke na tej strani.

EU Cookie Directive Plugin Information